Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki faszerowane orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 15 szt
masło 1/2 kostki
jajko
natka pietruszki
Bułka tarta klasyczna Prymat
orzechy włoskie 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki faszerowane orzechami

Pieczarki umyj delikatnie wykręć trzonki. Trzonki i natkę pietruszki drobniutko posiekaj, wymieszaj z orzechami i dodawanym po łyżce miękkim masłem, wbij jajko, dobrze wymieszaj, dosyp tartej bułki i dopraw solą oraz pieprzem Farszem napełnij kapelusze. Ułóż pieczarki na natłuszczonej blasze i wstaw do piekarnika nagrzanego do temperatury 200 st.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 09.09.2012 07:43
super pomysł
smakoszek 02.06.2012 12:22
świetny pomysł:)
marta34 19.05.2012 17:38
dobre
Tika4444 03.11.2011 20:15
fajny pomysł
Tika4444 03.11.2011 20:14
fajny pomysł
halina17 29.03.2011 13:26
ciekawy przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak