Sposób przygotowania

Schab płuczemy i osuszamy.W środku schabu robimy nacięcie wzdłuż.Wkładamy do środka pętko kiełbasy.Czosnek miażdżymy,nacieramy nim mięso,obsypujemy majerankiem i solą do smaku.Zawijamy w folię i odkładamy na 2 godziny do lodówki.Pieczemy w folii do miękkości około 90 minut.Folię zdejmujemy po wystygnięciu.Smacznego!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł do wypróbowania
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi sie ten przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !