Sposób przygotowania

Fasolę przebieramy , płuczemy dobrze i zagotować a potem pozostawić na 2 godziny. Następnie w tej samej wodzie co zostawiliśmy fasolkę to ją gotujemy , potem odcedzamy i odkładamy aby sobie przestygła , w miedzy czasie kiedy nam fasolka stygnie to pieczarki wypłukać i pokroić i usmażyć. Dodajemy przyprawy tymianek i estragon i chwilkę dusimy , jeszcze tylko łączymy pieczarki łączymy z fasolką , doprawiamy do smaku i polewamy keczupem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    z pieczarkami to dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    ciekawe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo dobra potrawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !