Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka z papryką konserwową

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 300 g
papryka konserwowa 150 g
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
majonez 5 łyżek
groszek konserwowy 3 łyżki
natka pietruszki
sól
pieprz
cukier

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka z papryką konserwową

Fasolkę pokroić na mniejsze kawałki, paprykę w paseczki do tego dodajemy pozostałe składniki , wszystko razem łączymy doprawiamy do smaku cukrem ,solą pieprzem posiekaną natką a na koniec udekorować natka pietruszki. Wystarczy gałązka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 24.03.2013 09:02
smaczne danie
Motorek 03.03.2013 14:25
Bardzo apetyczne danie
Reda 20.05.2012 08:24
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak