Sposób przygotowania

Brukselkę gotujemy w lekko osolonej wodzie, odcedzamy. Następnie w garnku doprowadzamy do wrzenia wodę, wlewamy śmietankę kremówkę, mieszamy. Następnie wkładamy serek topiony śmietankowy, mąkę, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Gotujemy, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje. Następnie brukselkę układamy w salaterce, polewamy sosem serowym, mieszamy. Podajemy do dań mięsnych.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super! coś dla mnie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    świetny pomysł na brukselkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    o brukselka w ciekawej propozycji

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !