Nowe przepisy na pyszne sałatki

Sposób przygotowania

Mięso nacieramy wszystkimi składnikami oprócz tłuszczu i cebulki , a cebulkę pokroić na ćwiartki , piekarnik nagrzewamy . W brytfance rozgrzewamy olej , wkładamy mięsko wlewamy pół szklanki gorącej wody i dodajemy na koniec cebulę a na mięsie kładziemy wiórki masła . Wkładamy do piekarnika na 80 minut polewając sosem z pieczenia a wyparowaną wodę uzupełniając wrzątkiem .

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    no i ja muszę zdobyć mięso gęsie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    nie jadlam nigdy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Margo

    raczej takich nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !