Sposób przygotowania

pyszny dodatek do pieczonych albo smażonych warzyw :-)

Czosnek przecisnąć przez praskę albo drobno posiekać. Jogurt wlać do miseczki, dodać czosnek, chili, zioła, cukier i sok z cytryny. Dokładnie wymieszać, doprawić odrobiną soli i pieprzu. Odstawić na min. 30 min. do lodówki. Podawać schłodzony do pieczonych albo smażonych warzyw albo jako dip do przekąsek.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    napewno dobry i łatwy w wykonaniu
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    trzeba spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !