Sposób przygotowania

Wymoczyć śledzie przez noc, zdjąć z nich skórkę, odfiletować od kręgosłupa, obrać z ości i każdy filet przeciąć na pól wzdłuż. Każdy pasek filetu zawinąć ciasno w rulon. Jaja ugotować na twardo, obrać, pokroić na 12 krążków. pomidora i cebule pokroić na 12 talarków. Na tacy układać korki śledziowe: na krążek pomidora ułożyć krążek cebuli i na to stojąco korek ze śledzia i na to krążek jajka. Każdy korek oblać łyżką majonezu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    super przepis na koreczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    tomek18

    fajne koreczki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !