Sposób przygotowania

Zagnieść ciasto i wyłożyć je na prostokątną blaszkę.Ugotować budynie czekoladowe,gorące przełożyć na surowe ciasto i rozsmarować.Odstawić do ostudzenia.Margarynę utrzeć z cukrem i stale mieszając dodawać na przemian serek waniliowy i żółtka.Następnie wsypać budyń śmietankowy i wymieszać.Na końcu,lekko mieszając, połączyć ze sztywną pianą z 4 białek i równo rozłożyć na zimnym budyniu czekoladowym.Wstawić na 40 minut do piekarnika.Po upieczeniu polać polewą i posypać wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    przepyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne ciacho
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    extra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    fajne...szkoda,że bez zdjęcia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    smaczna ta halinka
  • 0
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    sumpatyczna ta Halinka ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !