Sposób przygotowania

Czosnek obrać i podsmażyć na oliwie.
Z jarzyn przygotować wywar, do miękkich jarzyn przełożyć podsmażony na złoty kolor czosnek i wrzucić serki topione.
Pogotować przez ok 10 min., następnie całość zmiksować i doprawić do smaku przyprawami.
Podawać z groszkiem ptysiowym lub grzankami - jak kto woli:)

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    dużo słyszałam ale nie jadłam nigdy
  • 2
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    smaczny na pewno
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    fajna zupka!
  • 1
    dsc_1830
    Opublikowano

    norweska20

    zdrowa i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Musiało być pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !