Sposób przygotowania

Rabarbar umyć, pokroić na kawałki, wycisnąć sok w sokowirówce. Przelać do słoika, ciągle mieszając powoli wlewać miód i spirytus, dokładnie wymieszać, szczelnie zamknąć. Włożyć do lodówki na 2 doby. Następnie zamieszać, przelać do butelek, szczelnie zakręcić. Odłożyć w ciemne i chłodne miejsce na 4 miesiące.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawe połączenie smaków
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takiej nie piłam, ale chyba trzeba wypróbować.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !