Sposób przygotowania

Z mąki, ciepłej wody, jajka, odrobiny soli, 1 łyżeczki oleju wyrobić ciasto na pierogi. Mięso i wątróbkę ugotować z przyprawą warzywną (ja daję Kucharka). Ostudzić i zemleć. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę i usmażyć na oleju.Część odłożyć do okraszenia. Wymieszać z farszem.Doprawić solą, pieprzem, sosem sojowym. Formować pierogi. Wrzucać na osolony wrzątek i gotować ok 2 minut od wypłynięcia.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    poproszę jednego na spróbowanie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Proszę się częstować! Smacznego!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe
  • -1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ja też wpadłam po prośbie;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    ja też wpadłam po prośbie;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapewne są pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dla mnie jest to nowy pomysł na farsz pierogowy i chętnie wykorzystam, bo u nas wszyscy są bardzo \"pierogowi\". A te pierogi wyglądają bardzo apetycznie.
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Jolanta, dołączaj, zapraszam wszystkich!
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię i robię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !