Sposób przygotowania

Jabłka obrać i pokroić w kostkę. Wrzucić do garnak, dolać wodę i dosypac przyprawy. Dusić na małym ogniu około 20 minut często mieszając. Połowę masy zmiksować a połowę zostawić z kawałkami jabłek. Zmiksowaną masę połączyć z resztą. Podawac na ciepło.
Smacznego!!

--> sos mozna dodawać zarówno do deserów, lodów, gofrów jak i do dań mięsnych

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    patusia

    Apetyczny przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    zapowiada się przepysznie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Jeszcze takiego czegoś nie robiłam ciekawe muszę wypróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !