Sposób przygotowania

Masło wyjąć z lodówki aby zmiękło. Następnie włożyć do miski, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, bardzo drobno posiekaną bazylię i dokładnie utrzeć. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Włożyć do zamrażalnika, wystudzić. Podzielić na porcje. Podawać z pieczywem do mięsa.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    bardzo lubię ziołowe masełka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na kanapkę- super.
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne to masełko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !