Sposób przygotowania

Morele pokroić, zamoczyć w 1 szkl ciepłej wody na 1 godzinę. Drobno posiekaną cebulę zeszklić na maśle. Do garnka wsypać morele razem z wodą, dodać cebulę, goździki, cynamon, wlać wino, przyprawić do smaku solą, pieprzem i przyprawą maggi. Gotować bez przykrycia około 25 minut. Podawać do mięsa wieprzowego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    sosy owocowe są świetne z mięskiem;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    faktycznie jest świetnym dodatkiem do mięska :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    bardzo smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !