Sposób przygotowania

Filety pokroić w kostkę. Następnie włożyc do miski skropić sokiem z cytryny, doprawić solą pieprzem ziołami i jałowcem następnie wymieszać. Odstawić do lodówki na 1 godz. Na patelni rozgrzać oliwę z oliwek. Pokroić drobno cebulę a następnie zeszklić. Dodać do niej pokrojone papryczki i podsmażyć. Do warzyw dodać przecier i zagotować. Na drugiej patelni podsmażyć na oliwie zamarynowane mięso. Połączyć z warzywnym sosem i zalać winem. Dusuić chwilę pod przykryciem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    supcio
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    fajna odmiana
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !