Sposób przygotowania

Każdy plaster szynki naciąć wzdłuż jednej strony, tak aby powstały kieszenie. Farsz: pieczarki i cebulę pokroić w drobną kostkę i podsmażyć na margarynie, ostudzić. Dodać ser , natkę pietruszki wymieszać i doprawić do smaku. Farszem napełnić kieszonki, a następnie podsmażyć na oleju po 5 min. z każdej strony. Kieszonki zawinąć w folię aluminiową, ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 st. na ok 30 min.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    super
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pyszna ta kieszonka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !