Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli wędzonej, jajek na twardo i ogórka konserwowego Smak

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt.
jajko 3 szt
ogórek konserwowy Smak 3 szt.
pieprz do smaku
cebula 1 szt.
majonez 4 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli wędzonej, jajek na twardo i ogórka konserwowego Smak

Makrelę obrać ze skóry i ości, rozdrobnić, 3 jajka ugotować na twardo, pokroić za pomocą krajalnicy do jajek, ogórki i cebulę drobno posiekać, doprawić pieprzem, dodać 4 łyżeczki majonezu i dokładnie wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak