Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta z makreli wędzonej i jajek na twardo

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrela wędzona 1 szt.
jajko 2 szt
cebula 1/2 szt.
pieprz do smaku
majonez 2 łyżeczki

Przepis i sposób przygotowania na: pasta z makreli wędzonej i jajek na twardo

Makrelę obrać ze skóry i ości, rozdrobnić, jajka ugotować na twardo a po ostudzeniu pokroić drobno za pomocą krajalnicy do jajek, dodać drobno pokrojoną cebulę, doprawić pieprzem i wymieszać z majonezem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jolanta_P-S 29.03.2011 19:53
ostatnio robiłeś bo widziałam w galerii
pacpaw 29.03.2011 19:46
dobrze, że przypomniałaś, że w lodówce makrela czeka na przygotowanie :o)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak