Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ostrobok z szarą renetą

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ostrobok 6 szt
jabłko 2 szt
masło 50 g
koncentrat pomidorowy 100 g
cynamon Prymat do smaku
sól do smaku
sokz cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Ostrobok z szarą renetą

Ostroboka oczyścić,wyfiletować,posolić,skropić sokiem z cytryny,jabłka obrać,pokroić w paski,filety posmarować od środka koncentratem pomidorowym,posypać jabłkiem,złożyć 2 filety razem,koncentrat i jabłko do środka,następnie zawinąć w folię wysmarowaną masłem,piec około 20 minut w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak