Sposób przygotowania

Gotujemy krótko makaron aby był twardy
Fasolkę z mrożonki wrzucamy na wrzątek, krótko gotujemy.
Na oliwie podsmażamy posiekaną cebulkę i ząbki czosnku.
Ugotowane rurki wrzucamy do formy do zapiekanek. Polewamy oliwą z podsmażoną cebulą i czosnkiem i mieszamy. Posypujemy pieprzem. Mozzarellę kroimy na kawałki dodajemy do makaronu, razem z odsączoną fasolą. Delikatnie mieszamy. Zapiekankę posypujemy startym serem żółtym i wkładamy do piekarnika na ok 20-30 min. aż ser będzie złoty.

Komentarze

  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    darus

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    lubię takie zapiekanki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Angelika6

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !