Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

medaliony z indyka grillowane z sosem pieczeniowym

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

przyprawa Smak Lata 2 łyżki
oliwa 1 łyżka
kostka mięsna 1 szt.
indyk 6 medaliony

Przepis i sposób przygotowania na: medaliony z indyka grillowane z sosem pieczeniowym

Medaliony z indyka obsypać przyprawą Smak Lata, dodać oliwę, wymieszać i wstawić do lodówki. Na patelnię grillową wyłożyć mięso, przypiec dokładnie z obu stron, podlać wrzącą wodą, dodać kostkę mięsną, dusić pod przykryciem 15 minut. Podawać np. z kaszą.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 02.05.2011 20:58
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak