Sposób przygotowania

Makaron spaghetti gotujemy al dente.Wędlinę i pieczone mięso kroimy w kosteczkę. Cebulę obieramy i drobno siekamy. Na patelni rozgrzewamy oliwę i podsmażamy cebulkę, następnie dodajemy wędlinę. Całość podsmażamy. Następnie dodajemy makaron. Po 2-3 minutach dodajemy koncentrat pomidorowy i keczup. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Takie danie przygotowuję od czasu do czasu a kolację. Wykorzystać można do niego wszelkiego rodzaju mięska pieczone i wędliny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    To ja się czuję zaproszona i już idę ... zapowiada się smacznie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    bardzo podobają mi się takie przepisy - można wykorzystać wszystko co mamy:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    bardzo smaczne i praktyczne danie:)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetna nazwa ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    bardzo fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię takie jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !