Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kergulena a la pstrąg

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kergulena 1 kg
margaryna 50 g
szczypiorek 1 pęczek
pieczarki 200 g
papryka czerwona do smaku
sól do smaku
jajko ugotowane na twardo 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kergulena a la pstrąg

Kergulenę opłukać,wyfiletowć tak,żeby tworzyła całośc,nasolić,pieczarki ,szczypiorek oraz jajka pokroić,wymieszać,dodać przyprawy,włożyć do ryby, zawinąć w folię wysmarowaną margaryną,zapiec w piekarniku około 5 min,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak