Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

masło śledziowe

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

masło 25 dkg
filety solone 50 dkg
ziele angielskie
Goździki całe Prymat
cynamon
Gałka muszkatołowa cała Prymat
Liść laurowy suszony Prymat
papryka mielona
sok z cytryny 1/2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: masło śledziowe

Przyprawy tłuczemy i skrapiamy sokiem z cytryny i obkładamy nimi filety śledziowe i odkładamy na 2 dni do chłodnego miejsca.Następnie zdejmujemy przyprawy.Filety mielimy i rozcieramy z masłem.Masło kształtujemy w wałek owijamy folią i schładzamy w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Daria14 28.03.2011 20:40
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak