Sposób przygotowania

Do mąki dodaj pół szklanki wody i drożdże. Po 20 min dodaj oliwę i pół łyczeczki soli, wyrób. Odstaw na 20 min. Ciasto rozwałkuj, posmaruj keczupem. Ułóż podsmażone pieczarki i resztę składników. Piecz 15-20 min w tem 220 stopni. Posyp szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    uwielbiam pizze w każdej postaci
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    bardzo ładnie podana
  • 1
    original
    Opublikowano

    Adam/ZUB3R

    smaczna pizza
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    jedna z moich ulubionych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !