Sposób przygotowania

Fasolkę kroimy na około 3cm kawałki i gotujemy około 10 minut na parze.Do miski wrzucamy ugotowaną fasolkę,pomidory pokrojone w kostkę i jedną puszkę tuńczyka w oleju.Przygotowujemy dressing:4 łyżki oliwy z oliwek mieszamy z sokiem z połowy cytryny odrobiną soli,pieprzu,dwoma łyżeczkami bazylii i odrobiną chilli w proszku.Sałatkę mieszamy i zalewamy dressingiem.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !