Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUpa minestrone

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory 2,5 kg
seler naciowy 1 szt
bulion warzywny 1,5 litra
czosnek 4 ząbki
cebula 1 szt
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: ZUpa minestrone

Pomidory, pokrój przesmaż z pokrojoną w kostkę cebulą i czosnkiem, zalej bulionem i gotuj do miękkości. Zmiksuj. Obierz selera naciowego, pokrój go w drobną kostkę i dodaj do zupy. Całość zagotuj, dopraw solą i pieprzem, na koniec posyp oregano.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 18.10.2013 19:34
Bardzo dobra
Natalia40 23.10.2011 16:41
pyszna
Marzena34 26.08.2011 12:44
orzeżwiająca

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak