Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Diabelski Barszcz czerwony na cielęcinie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

buraki czerwone 4 ilość
cebula podsmażona 2 ilość
czosnek marynowany Smak 4 ilośc
fasola Jaś 20dag garść
porcja rosołowa 2 sztuka
kwas burakowy2 2 szklanki
marchew1 1 sztuka
chrzan ze słoika Smak
borowiki 4 ilość

Przepis i sposób przygotowania na: Diabelski Barszcz czerwony na cielęcinie

Fasolę moczymy na noc w wodzie, następnie gotujemy wraz z porcją rosołowa oraz burakami pokrojonymi w kostkę. Dodajemy marchewkę, grzybki, ziele angielskie, chili, sok z cytryny, pieprz cayenne, gotujemy dość długo nie doprowadzając do wrzenia

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak