Sposób przygotowania

Pory umyć,osuszyć,przepołowić wzdłuż,ułożyć w namoczonym garnku rzymskim.Połączyć posiekaną cebulę,mięso,ryż,migdały,zmiażdżony czosnek,tatar,kminek,sól,pieprz i paprykę.Masę przełożyć na pory,dodać pomidory z puszki i skropić oliwą.Przykryć naczynie,wstawić do zimnego piekarnika,włączyć i piec w temperaturze 190 stopni około 1 godziny.Smacznego!

Komentarze

  • 3
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawy przepis
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    darus

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !