Sposób przygotowania

Białka ubić.Do miski wsypać mąkę,dodać żółtko i kefir i wszystko wymieszać.Ubijamy białka i dodajemy do masy.Jabłka obieramy i wycinamy gniazda nasienne.Kroimy jak ananasy.Obtaczamy je w mące i wkładamy do ciasta.Smażymy na lekko gorącym tłuszczu z obu stron.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    uwielbiam racuszki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    dawno nie robiłam racuchów:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    lubię takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super-bardzo lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    no wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    pyszne danie !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !