Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z patisonów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

patison kilka szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z patisonów

Patisony namoczyć na 2 godz. Do słoików dać koperku, troszkę chrzanu, ziele angielskie, liść laurowy, gorczycę i marchewkę pokrojoną w plasterki. Następnie poukładać patisony i zalać zalewą.
Zalewa:
9 szkl. wody, 3 płaskie łyżki soli, 3 łyżki cukru.
Pasteryzować 25 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak