Sposób przygotowania

Jajka, woda, mleko, mąka, szczypta soli - ubić mikserem. Smażyć jak naleśniki.

Kapuste podzielic na ćwiartki usunąć głąb gotować we wrzątku kilka minut. Drobno posiekać. Cebulę zeszklić na maśle, dodać pokrojone grzyby i kapustę. Podsmażyć. Doprawić solą i dużą ilością pieprzu. Na usmażone ciasto nałożyć farsz, złożyć krokiety. Podsmażyć aby się nie rozwijały. Podawać z barszczem czerwonym.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ale zgrabne małe krokieciki, wygladaja apeycznie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    muszą dobrze smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata77

    cudownie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Apetyczne.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    super wyglądają :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    apetycznie podane
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    pychotka mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !