Sposób przygotowania

kapustę szatkujemy i gotujemy do miękkości az odejdzie kwas i dodajemy lekko podgotowane grzyby i troszkę wywaru z nich oraz kminek. Cebulę kroimy i smażymy na maśle do miekkości gdy kapusta będzie gotowa dodajemy cebulę i śmeietany wg uznania doprawiamy do smaku posypujemy koprekiem

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    palce liząc
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smakowitości
  • 6
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    mniam :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczna
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !