Sposób przygotowania

Czekoladę połamać i rozpuścić w rondelku na parze, podgrzewać ciągle mieszając i dodawać śmietanę. Czekolada musi być ciepła i płynna by można bylo w niej swobodnie zanurzać owoce.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    doskonały przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    doskonały przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowitość
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowitość
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    mam founde do czekolady więc wypróbuję :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !