Sposób przygotowania

Krewetki rozmrażamy. Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu, odcedzamy ale nei przelewamy zimną wodą.
Krewetki przesmażamy na masełku z dodatkiem przeciśnietego przez praskę czosnku ok. 5 minut. Następnie dodajemy siekany szczypiorek, natkę pietruszki oraz pomidory i przyprawy. Dusimy kolejne 5 - 10 minut. Na patelnie dodajmy makaron, mieszamy wszystko razem.
Przekładamy na talerze, dekorujemy listkami świeżej bazylii lub posypujemy szczypiorkiem i natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    suzana

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    dziękuje drogie Panie ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    ciekawe danie i ładnie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    nigdy nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    trzeba zatem spróbować :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ilka_86

    bardzo apetyczne danie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    EWI

    bardzo ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !