Sposób przygotowania

Krewetki rozmrażamy. Makaron zalewamy wrzątkiem, i odstawiamy pod przykryciem na 5 minut.
Na patelni roztapiamy masełko,wrzucamy krewetki. Dodajemy przeciśniety czosnek oraz połowę poszatkowanej natki pietruszki. Przesmażamy 5-6 minut. Doprawiamy pieprzem świeżo mielonym.
Makaron odcedzamy i przekładamy na talerze; na wierzch układamy zawartość patelni.Posypujemy resztą natki.
Ew jak ktoś lubi, wszystko skrapiamy sosem sojowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobrze przyprawione
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aida

    dobrze i smacznie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !