Sposób przygotowania

Filety pokroić na małe kawałki lekko rozbić i oprószyć solą i przyprawą. Z wody ,maki i jajka zrobić ciasto jak na naleśniki i przyprawić je solą. Każdy kawałek mięsa zanurzamy w cieście i smażymy na patelni (oleju powinno być tyle by mięso było zanurzone do połowy).

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam super przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam dania z kurczakiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !