Sposób przygotowania

Ogórek obrać, przekroić na pół, usunąć pestki, wnętrza połówek oprószyć solą i skropić sokiem z cytryny, włożyć do środka drobno pokrojoną cebulę. Pieczarki oczyścić, posiekać, wymieszać z solą, sokiem z cytryny, jogurtem i ziołami. Napełnić połówki ogórka.
Ułożyć na wierzchu wiórki masła, włożyć do żaroodpornej formy i dusić w piekarniku do miękkości, podlewając małą ilością wody.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iza15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !