Sposób przygotowania

Ziemniaki wyszorować, ugotować w mundurkach. Ostudzić. Przekroić na połowy, wydrążyć. Połączyć z mozzarelą i koncentratem oraz ewentualnie solą do smaku. Nadziewać skórki połówek ziemniaków i zapiekać około 40minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Pycha.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    oryginalne- super!
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Podoba mi się pomysł:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    takich ziemniaczków jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    świetne połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !