Sposób przygotowania

Jajko roztrzepać, dodać paprykę, sól, pieprz. Ser pokroić w grubsze plastry. Moczyć w jajku, panierować w bułce tartej. Smażyć z obu stron na rozgrzanym oleju. Ser przed smażeniem musi być dobrze schłodzony.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    pewnie pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    Ciekawy pomysł;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    daria899

    napewno smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariola17

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pychota
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pycha,próbowałam
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    bardzo smaczny jest taki ser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !