Sposób przygotowania

Podane warzywa (oprócz czosnku) ugotować najlepiej w rosole, ochłodzić i przełożyć do innego garnka i zmiksować, dolać rosołu tak żeby nie było za gęste, zagotować, dać czosnek przeciśnięty przez praskę, doprawić ewentualnie solą i pieprzem i zagęścić mąką.
Ja podaję ten sos na ciepło do różnego rodzaju pieczeni, klopsa itp.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !