Sposób przygotowania

budyn czekoladowy ugotowac wg przepisu z 2 lyzkami cukru i olejkiem rumowym, po ugotowaniu dodac rodzynki, wymieszac
budyn waniliowy gotujemy w ten sam sposob z olejkiem migdalowym, po ugotowaniu dodajemy skorke pomaranczowa
jeszcze goracy budyn nakladac wg kolejnosci:
budyn bialy
budyn czekoladowy
budyn bialy
lyzka dzemu
przybrac czekolada - wiorkami lub calymi kostkami

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Proszę jeden deserek na wynos
  • 0
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pysznie wygląda!
  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Pysznie wygląda!
  • 1
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    prawdziwa pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Chętnie zjem
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    dziekuje za mile komentarze
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    apetycznie wygląda ten deser:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pychotka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszny deser
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !