Sposób przygotowania

Cebulę obrać, posiekać, czosnek przecisnąć przez praskę. Bułkę namoczyć w mleku. Połączyć z mięsem, dodać jajka, przyprawić i dokładnie wymieszać. Z przygotowanego mięsa formować podłużne, walcowate kotlety i smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Upieczone kotlety układać na plasterku sera żółtego, zwinąć i spiąć wykałaczką. Udekorować plasterkami papryki, oliwkami i marynowanym czosnkiem. Można chwilę przed podaniem zapiec w piekarniku.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Za samo zdjęcie 5 +
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pięknie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    ekstra wyszły!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    piękne i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    IDEALNE!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    już gdzieś podobne widziałam na tej stronce
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    piękne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    cudne
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Rewelacyjny pomysł! Muszę wypróbować!
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Bardzo zgrabna przystawka.Elegancko podana i perfekcyjnie sfotografowana.
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    Prezentują się świetnie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    bardzo fajny pomysł !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !