Sposób przygotowania

Szpinak najpierw trzeba przebrać potem sparzyć musimy i wkładamy do sitka aby się odsączało , następnie musimy zemleć połączyć ze śmietaną i doprawić do smaku . Naczynie żaroodporne wysmarowane masłem już wypełniamy szpinakiem i dopiero teraz na szpinak wbijamy jajka , całość posypać paluszkami serem najlepiej twardym startym i zapikamy w gorącym piekarniku.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie smakowało super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    jadłem w tym roku ale inaczej przygotowany
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !