Sposób przygotowania

Pierś kroimy w jak najdłuższe paski. Każdy z nich delikatnie rozbijamy tłuczkiem, posypujemy przyprawami i tłuczkiem do mięsa \"wklepujemy\" przyprawy w kurczaka. Pieczemy 15 minut w 200 stopniach z termoobiegiem.
Składniki dipu wymieszać. Podawać z gorącymi faworkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Po co ja właziłam w twój profil ? Teraz cierpię ( hi ) - chcę takie faworki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    rewelacyjny pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    faktycznie super pomysł, zrobię takie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Podobają mi się bardzo:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !