Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy a potem przeciskamy przez praskę i poczekać aż przestygną . Pieczarki oczyścić , drobno pokroić i usmażyć . Od razu dać do ziemniaków , dajemy też posiekaną natkę , na razie 2 jajkami oraz mąką i doprawić . I z tej masy uformować kulki wielkości orzecha włoskiego, obtoczyć w mące , panierować w rozmąconych 2 jajkach a na końcu w bułce tartej . Smażymy partiami ze wszystkich stron na ładny złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    super :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !