Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mini sajgonki

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

naleśniki 6
pędy bambusa 100 g
biała kapusta 100 g
marchew 1/2
sos sojowy 1 lyzka
grzyby mun 30 g

Przepis i sposób przygotowania na: mini sajgonki

Pędy bambusa, grzyby, poszatkowana kapuste i starta marchewke podsmazamy na woku. Smazymy ok 15 min. Dodajemy sos sojowy. Taki farsz wkladamy w nalesniki, kroimy na male kawalki i podsmazamy na patelni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 08.05.2012 10:02
super
IlonaAlbertos 17.01.2012 00:32
Takich nigdy nie robiłam, muszę kiedyś przygotować :)
Joanna108
Joanna108 11.09.2011 19:45
mniam
agnieszka214 28.03.2011 11:13
ciekawe
novita26 28.03.2011 10:51
fajny przepis
ronald88 28.03.2011 10:49
superrr

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak