Sposób przygotowania

Pędy bambusa, grzyby, poszatkowana kapuste i starta marchewke podsmazamy na woku. Smazymy ok 15 min. Dodajemy sos sojowy. Taki farsz wkladamy w nalesniki, kroimy na male kawalki i podsmazamy na patelni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    superrr
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Takich nigdy nie robiłam, muszę kiedyś przygotować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    edyta44

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !