Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 główka
papryka czerwona 2 szt
pomidor 1 szt
cebula 1 szt
kukurydza w puszce 1 puszka
majonez 7 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej

Kapustę płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy, następnie drobno szatkujemy. Papryki oraz pomidor myjemy, osuszamy, kroimy w kostkę. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę. Kukurydzę osączamy z zalewy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, dodajemy majonez, solimy oraz pieprzymy do smaku, całość dokładnie mieszamy. Przed podaniem schładzamy w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak